Ove godine održava se druga po redu humanitarna akcija Rotary Moto Rally Plus koja uključuje ljude iz gotovo cijele Lijepe naše, od zagorskih brega do plavoga Jadrana, točnije od Varaždina, preko Zagreba i Karlovca do Rijeke, od koje se nakon noćenja rally nastavlja preko Paga do Zadra iz kojeg se ulazi u posljednju etapu rally-a koja se proteže od Zadra preko Vodica, Šibenika i Kaštela do Splita gdje je organizirana završna „fešta“.


Motoristi i rotarijanci predvođeni moto legendom Željanom Rakelom iz tih gradova udružili su se i odlučili činiti dobro prikupljajući donacije (u obliku novca, hrane i higijenskih potrepština) za potrebite po svim postajama 2. Rotary Moto Rally Plus.
U svakom od gradova bit će organizirano javno prikupljanje donacija uz prigodni zabavni program, hranu, piće, a naravno sve u društvu motorista i rotarijanaca. Prikupljene donacije dostavljaju se socijalnim samoposlugama ili drugim organizacijama koje djeluju na području pojedinog grada s rute ove humanitarne moto avanture koju je odabrao lokalni suorganizator.
Sudionici ću u Pagu biti 1. lipnja na Trgu Petra Krešimira IV od 13.30 do 16.00 sati. Sponzor je Wine& Cheese Bar Trapulla , a Turistička zajednica grada Paga organizirala je za sve sudionike razgledanje Galerije čipke i Stalne izložbe solarstva. U organizaciju manifestacije aktivno su uključeni članovi Moto kluba Paška bura.
Humanitarna akcija Rotary Moto Rally plus započela je prošle godine kada je ostvarila jako dobre rezultate u prikupljanju donacija. Humanitarnost na cesti starta 31.svibnja,a završava se 3.lipnja.

Moto-19-of-20
Moto-9-of-20
Moto-15-of-20
Moto-3-of-20
Moto-18-of-20
Moto-13-of-20
Moto-10-of-20
Moto-5-of-20
Moto-12-of-20
Moto-14-of-20

Sub galleries

2018Back to 2018