DSC 0130 1

Radi povećanja kompetencija biciklističkih vodiča i agencija, TZ Zadarske županije organizira edukaciju biciklističkih vodiča na području Zadarske županije u suradnji s licenciranim pružateljem usluge, tvrtkom IRTA d.o.o.

U sklopu programa odradit će se gradiva važna za pružanje kvalitetne i sigurne usluge biciklističkih vodiča: kartografija, orijentacija, fiziologija, sportska prehrana i trening, izrada biciklističkih paketa, upravljanje grupom biciklističkih turista i vođenja, prva pomoć, tehnike vožnje, terensko servisiranje bicikla, kao i upoznavanje sa zakonskom regulativom.

Uspješni polaznici dobivaju Uvjerenje o položenom stručnom osposobljavanju na osnovi kojega pri Hrvatskom biciklističkom savezu mogu izraditi licencu biciklističkog vodiča za 2022. godinu (i nadalje).

Za prisustvovanje na edukaciji potrebno je:

  • solidna tjelesna kondicija i iskustvo vožnje biciklom;
  • ispravan MTB bicikl (poželjno SPD pedale i sprinterice, ali mogu i „obične“ - flat pedale); ne trekking bicikl!
  • kaciga (poželjne su i naočale)!
  • biciklistički dres (ili prikladnu odjeću);
  • znanje najmanje jednog stranog jezika.

Edukacija će se održati u trajanju od pet dana: 15.-17., te 23.-24. listopada u Ninu (Dom kulture, Trg braće Radića 3).

Program je sufinanciran od strane TZ Zadarske županije, stoga pristupanje edukaciji za polaznike s područja Zadarske županije iznosi 750,00 kn bruto (PDV uključen).

Troškove puta, konzumacije i eventualnog noćenja pokrivaju polaznici.

Ovim putem pozivamo zainteresirane polaznike da se prijave za sudjelovanje u edukaciji putem obrasca u prilogu na e-adresu: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. È necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Rok za prijavu je 08. listopad 2021., odnosno do popunjavanja kvote polaznika.