Czytaj więcej: PROJEKT OZNAČAVANJA KVALITETE(LABELLING)U OBITELJSKOM SMJEŠTAJU„WELCOME“
Od 27. do 29. ožujka Pag novinari i članovi kluba Gastronaut boravili su na našem otoku u organizaciji Turističkih zajednica gradova Paga i Novalje i kluba Gastronaut. Teme trodnevnog boravka su nadaleko poznata paška gastro ponuda s naglaskom na pašku janjetinu, skutu i začinske trave, zatim paško proljeće, paška vina i sirevi te Lunske masline.
Na Cvjetnicu u isto vrijeme slavimo dvije potpuno različite stvari. Isusov ulazak u Jeruzalem, gdje ga narod ushićeno slavi kao kralja, ali i muku i smrt, koje je Isus ubrzo nakon toga podnio. Time Isus želi pokazati da on jest kralj, ali ne kao ovi zemaljski kraljevi, nego kralj koji kroz patnju donosi kraljevstvo nebesko na zemlju. Zato i mi u vjeri prihvaćamo svoje patnje znajući da nas one vode k Bogu.
U nedjelju, 1. travnja 2018. godine s početkom u 11:30 na Trgu Petra Krešimira IV. pozivamo vas na tradicionalni Uskršnji doručak u Pagu.
Teme skupa: Paška janjetina, skuta i začinske trave, Paško proljeće, Paška vina i sirevi, Lunske masline