travel time concept blackboard with text let s go travel airplane model little bicycle suitcase

Objekti s oznakom Welcome znak su provjerene turističke kvalitete, standarda i prepoznatljivosti brendiranih apartmana, kuća za odmor i soba privatnih iznajmljivača u Zadarskoj županiji. Projekt Welcome nagrade za najbolje iznajmljivače u Zadarskoj županiji predstavlja odličnu priliku za nagrađivanje svih iznajmljivača koji su dobri domaćini te su ostvarili hvalevrijedne iskorake u kvaliteti i originalnosti svoje ponude.

 

Welcome nagradama se želi potaknuti i naglasiti važnost kvalitetnog pristupa u vođenju obiteljskog smještaja. Cilj projekta je podizanje kvalitete i obogaćenje ponude obiteljskog smještaja na području Zadarske županije.

Pozivamo sve iznajmljivače soba, apartmana/studio apartmana i kuća za odmor koji posjeduju oznaku kvalitete „WELCOME“ da se prijave za dodjelu Welcome nagrada.

Nagrade se dodjeljuju za tri kategorije smještaja: sobe, apartmani/studio apartmani i kuće za odmor. Pobjednici (u svakoj kategoriji) osvajaju:

  • 1. nagrada: 15.000,00 kuna te zlatnu plaketu i oznaku nagrađenog objekta,
  • 2. nagrada: 10.000,00 kuna te srebrnu plaketu i oznaku nagrađenog objekta,
  • 3. nagrada:  5.000,00 kuna te brončanu plaketu i oznaku nagrađenog objekta.

Krajnji rok za podnošenje prijava je do 31. listopada 2022. godine.

Pobjednici će biti proglašeni i službeno nagrađeni u sklopu svečane dodjele nagrada u prosincu 2022. godine.

Javni poziv, prijavni obrazac i popis dokumentacije koju treba priložiti uz prijavu, podnositelji mogu preuzeti s mrežne stranice Zadarske županije: www.zadarska-zupanija.hr  pod poveznicom Natječaji/Potpore i priznanja/Aktivni natječaji.

Odgovore na sva pitanja vezana uz ovaj Javni poziv mogu se dobiti na tel. 023/350-430 ili 023/350-437.

Odazovite se i postanete dijelom projekta Označavanja kvalitete u obiteljskom smještaju Welcome, koji je nadopuna postojećeg sustava kategorizacije te nudi niz pogodnosti u cilju unapređenja, kreditiranja i promidžbe vašeg smještaja. Članstvom ostvarujete višestruku prednost jer osiguravate bolju vidljivost, segmentirate svoju ponudu s dodanom vrijednošću koja će naći brži put do ciljanog gosta te postajete konkurentniji u okruženju obiteljskog smještaja Zadarske županije.

Prijavom na Javni poziv dodjele Welcome nagrada za najbolje iznajmljivače u Zadarskoj županiji u 2022. godini možete usporediti kvalitetu svoje ponude i način rada sa drugim iznajmljivačima i suvremenim trendovima privatnog smještaja, a nagrade uvijek i svakog razvesele.

Još davno je grčki filozof Aristotel rekao: „počasti i nagrade padaju na one koji pokazuju svoje dobre kvalitete u akciji."

                                                                      

ZADARSKA ŽUPANIJA

UPRAVNI ODJEL ZA GOSPODARSTVO I TURIZAM