Izlet započinje u 9.30 sati s glavne gradske rive u Pagu. Za vrijeme izleta, posada poslužuje goste aperitivom, keksima te sokom i vinom. Nakon sat i pol dugačke vožnje dolazi se do uvale Caska, odnosno do prve stanke koja je smještena tik uz najpoznatiju plažu na Jadranu – Zrće. Tu se brod usidri na pola sata, a gosti se mogu osvježiti u čistome moru.
Vožnja se zatim nastavlja do Metajne, malog ribarskog naselja. Tu se radi stanka od dva sata. Za to vrijeme gosti imaju mogućnost napustiti brod te otići do glavne plaže na kupanje ili razgledati Metajnu. U dva sata gosti se vraćaju na brod gdje im se poslužuje ručak – riba na roštilju.
Nakon ručka, putovanje se nastavlja do treće stanke – predivne plaže Ručica. Tu je brod usidren na jedan sat, što omogućuje kupanje, ronjenje i sl. Oko 16 sati kreće se prema zadnjem stajalištu Plaža Slana i paška vrata. Nakon pola sata vožnje dolazi se do posljednjeg stajališta – špilje. Tu se brod priveže za stijenu. Gosti plivajući kreću prema špilji i predvođeni su članom posade. Ulazi se na jednu, a izlazi na drugu stranu stijene. Pred sam kraj izleta prolazi se u neposrednoj blizini hridi Maškalic te plaža Veliki i Mali Zaton. Zatim se polagano kreće prema Pagu gdje izlet i završava oko 18 sati.

INFORMACIJE
M. +385 91 370 3881, 385 91 370 3880
F. +385 23 699 044
E. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

dsc5550
imgp6833
imgp7860
festini1