Pravilnik o odgodi ili oslobađanju od plaćanja turističke pristojbe za osobe koje pružaju ugostiteljske usluge u domaćinstvu ili na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu
POSTUPAK KOD POJAVE BOLESTI U GOSTA U TURISTIČKOM SMJEŠTAJNOM U VRIJEME PANDEMIJE COVIDA 19



0°C
Grad Pag
Mostly Cloudy
Humidity: 57%
Wind: 16.09 km/h



Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Facebook TZ Pag
+385 23 611 286

Restorani
Konobe
Dentalni Turizam
Planinarenje
Plaže
Ronjenje

U organizaciji Udruge Poslovni Klaster Hrvatski otočni proizvod uZadru se od 28.-30. kolovoza 2020. godine održava 3. Sajam „Hrvatskog otočnog proizvoda“. Partner ovogodišnjeg Sajma je otok Pag koji se predstavlja sa svojom bogatom kulturnom i tradicijskom baštinom te kvalitetnim otočnim proizvodima koji nose oznaku HOP. Na Sajmu sudjeluje ukupno 22 proizvođača sa 7 otoka i poluotoka Pelješca, a otok Pag predstavljaju Paška sirana d.d., Solana Pag d.d., Samostan sv. Margarite, Srednja škola Bartula Kašića- učenička zadruga Slani škoj, Društvo paških čipkarica Frane Budak, Ljiljana Festini i OPG Vidas iz Novalje.
Posljednjih dana u domaćim i stranim medijima objavljeni su mnogobrojni članci i tv prilozi o koronavirusu na otoku Pagu pri čemu su objavljivane prepoznatljive fotografije grada Paga čime je nanesena velika šteta turizmu i svima koji se bave i žive od turizma.