U Beču, u prostoru Ovalhalle Museumsquartiera u Beču, Turistička zajednica Zadarske županije u suradnji s vodećim medijem za eno-gastronomiju njemačkog govornog područja – Falstaffom, predstavništvom Hrvatske turističke zajednice u Beču i Zadarskom županijom organizirala je ekskluzivan event koji je privukao brojnu publiku od predstavnika medija specijaliziranih za putovanja, hranu i vino, turističke i eno-gastro profesionalce te ljubitelje vrhunske gastronomije.
Povodom nadolazećeg vikenda i međunarodnog praznika rada te sve većeg broja dolazaka domaćih i stranih gostiju u Pag, Turistička zajednica Grada Paga pripremila je bogati program koji će započeti već u petak 28. travnja otvaranjem manifestacije Pag na meniju koja se održava pod pokroviteljstvom Zadarske županije i Turističke zajednice Zadarske županije.

Grad Pag je posjetila talijanska TV ekipa koju su činili novinari Daniele Focconi i Andrea Quero i koji u našoj županiji snimaju više reportaža.
Radi se o TV RAI (Geo emisija dokumentarnog sadržaja), engleska TV Channel 4 i Amazon Prime (Italija, Njemacka, USA i Japan) u trajanju od 30 do 50 minuta.
Tradicionalni uskršnji doručak u Pagu okupio je brojne građane, turiste i posjetitelje koji su nakon mise u Zbornoj crkvi Marijina uznesenja uživali u fantastičnoj gastronomskoj ponudi grada Paga. Na prepunom gradskom trgu brojni posjetitelji, oduševljeni okusima Paga, sa zadovoljstvom su kušali gastronomske delicije i specijalitete, predvođene paškim sirom, skutom, šparogama, njokima, bakalarom na nekoliko načina i drugim kuhanim jelima uz prigodne uskršnje slastice.