krapinaforum obiteljskog smjestaja5da9b5212fc41

HGK- Županijska Komora Zadar u sklopu rada Strukovne skupine obiteljskog smještaja HGK-ŽK Zadar organizira 5. Regionalni Forum obiteljskog smještaja Zadarske županije koji će se održati u srijedu 5. svibnja 2021. s početkom u 11 sati u online izdanju.

Ovogodišnji Forum bit će u obliku panel rasprave te će okupiti meritorne sugovornike koji će, svatko iz svoje domene predočiti što nas očekuje u sezoni koja je ispred nas i kako se privatni iznajmljivači trebaju pripremiti, da bi sezonu dočekali spremni.

Panelisti su  predstavnici Strukovne skupine obiteljskog smještaja HGK-ŽK Zadar, Zavoda za javno zdravstvo Zadar, Turističke zajednice Zadarske županije, Zračne luke Zadar, Upravnog odjela za gospodarstvo, turizam, infrastrukturu i EU fondove Zadarske županije, i Strukovne skupine turističkih agencija HGK-ŽK Zadar.

Sudjelovanje na Forumu je besplatno, a prijave se vrše putem online obrasca na web stranci HGK-ŽK Zadar klikom na poveznicu PRIJAVA  zaključno do utorka 4. svibnja u 11 sati.

https://www.hgk.hr/zk-zadar-5-forum-obiteljskog-smjestaja-zadarske-zupanije-najava

Nakon isteka roka za prijavu svima prijavljenima će biti poslana poveznica za pristup Forumu. 

Kontakte osobe za dodatne informacije u HGK ŽK- Zadar su Maša Jurin (telefon 023/643-194, e-mail Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!) i Marko Jović (tel 023/643-198, e-mail Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!)