bb

Jedan od ključnih projekata turizma otoka Paga projekt je Pag outdoor, koji obuhvaća cijeli otok i razvija se od 2020. godine na razini svih turističkih zajednica otoka. U sklopu istoga razvija se i projekt cikloturizma - Pag bike, a u okviru kojega se već osmislilo više staza, standardizirala se signalizacija, priprema se web-stranica, održavaju se i planiraju razne manifestacije.

Kako bismo bili spremni za kvalitetan prihvat biciklista, na razini otoka pokrenuo se projekt Pag Bike&Bed, projekt kojim će se pripremiti i promovirati objekte koji se žele opremiti i dodatno specijalizirati za prihvat biciklista, za što se pripremilo potrebnu dokumentaciju i kriterije, vizualne standarde, a u planu je osposobiti objekte i kontrolore kako bi projekt zaživio do kraja ove godine.

Pozivamo Vas da se uključite u projekt i prijavite vaš objekt za uvrštenje u projekt Pag Bike&Bed. Za sve zainteresirane vlasnike objekata s područja cijelog otoka Paga održat će se informativna radionica u Novalji, u ponedjeljak, 15.studenog, u poduzetničkom inkubatoru “Ragan” s početkom u 11.00h.

Tu su i kriteriji koje morate zadovoljiti za jednu od tri kategorije kvalitete. Ako ste zainteresirani za uključenje u projekt, prijavu vašeg objekta i sudjelovanje na radionici možete izvršiti putem emaila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Nakon održane radionice prijavljene objekte obići će naši kontrolori, a svima onima koji zadovolje potrebne kriterije do kraja godine će se dodijeliti tabla i Rješenje o uvrštenju u projekt te će nakon toga biti dodatno isticani kroz ovaj vid ponude otoka Paga.

Dodjela tabli i rješenja održat će se u Pagu polovicom prosinca.

  • Pag BB Table prospekt - pogledaj
  • Pag Bike&Bed - Obrazac za savjetnika - pogledaj