atz 1488008821

Turistička zajednica Zadarske županije pokreće 8. Javni poziv za ulazak u klub kvalitete s posebnim naglaskom na kuće za odmor čime nastavlja provedbu projekta „Označavanja kvalitete obiteljskog smještaja Zadarske županije“ s ciljem povećanja kvalitete smještaja u postojećim kapacitetima, podizanja razine usluga i stvaranja preduvjeta za jačanje glavne sezone te produženje iste.


Prvo, jer se radi o obliku smještaja za koji se očekuje da će pokazati veću pogodnost u vrijeme zdravstvene zabrinutosti, a s druge strane, ažuriranjem baze dobiven je popis od 500-injak kuća za odmor te je za postavljanje u ove kanale nužno napraviti analizu kvalitete, brinuti o GDPR odredbama i osigurati kvalitetne fotografije.
Nakon uspješno provedenih sedam Javnih poziva, dobili smo 300-ak smještajnih jedinica koji se ističu kvalitetom i s ponosom imaju istaknutu tablu „Welcome“ te stvorili katalog, kako on-line, tako i tiskani, a koje možete vidjeti:
https://issuu.com/zadarregiontouristboard/docs/tzz_welcome_brosura_2020_ok
https://www.zadar.hr/en/plan/where-to-stay
Uz postojeće generalne uvjete popisane Pravilnikom za osnovni brend Welcome, potrebno je obavezno ispuniti i dodatne uvjete u privitku.
Domaćini dostavljaju popunjene obrasce te slike u ured lokalne TZ najkasnije do 24.5.2020. godine.
Za sve dodatne informacije slobodno se obratite u Turističko informativni centar u Pagu, tel. 023/611 286.

 

Dokumentacija:

welcome city